Balkan Hero 2022 – Završni dan

Treći dan takmičenja nije doneo velike promene na polju plasmana. Završni spektakl obuhvatao je dolaznu etapu i specijal. Iako su se zabavljali do kasno u noć, takmičari su bili veoma orni za vožnju. Međutim, većina učesnika zbog kvarova proteklih dana nije bila u mogućnosti da proba specijalnu trku.

U adventure klasi Aleksandar Veljović je zadržao prvo mesto u generalnom plasmanu posle velike i neizvesne borbe sa Vladanom Matićem koji nije uspeo da ponovi uspeh od prošle godine. Treće mesto u generalnom plasmanu zauzeo je Jure Mikulić i pored toga što nije vozio specijal zbog kvara na vozilu.

Specijal je Challenge klasi doneo promenu na prvoj poziciji. Izet Bronja imao je neznatnu prednost u odnosu na Aleksandra Đekovića pre trke. Bronja je načinio nekoliko grešaka u dolaznoj etapi, što ga je na kraju koštalo prvog mesta. Aleksandar Đeković zauzeo je prvo mesto po generalnom plasmanu, Bronja drugo, a Asmir Uskoković treće.

Ubedljivo prvo mesto u UTV klasi zauzeo je Goran Ralić, drugo Ljupco Perkanovski, a treće Goran Savić.

Ceremonija dodele medalja i trofeja obavljena je u atrijumu hotela „Stara Planina“. Organizatori Miloš Nikolić i Stefan Stojanovski su čestitali svim učesnicima i zahvalili im se na trudu, umeću i upornosti da ovaj događaj učine uspešnim.

Vidimo se iduće godine na istom mestu !!!

Similar Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *